16 Haziran 2014 Pazartesi

Güvenlik Açığı Yönetimi Faydaları 0312 205 1111


Güvenlik Açığı Yönetimi Faydaları



Bir günlük bir ağda bulunan güvenlik açıklarından miktarı daha sık değil, yöneticilerin tüm sorunların sistemin dışına köklü olduğundan emin olmak için geniş çaplı güvenlik açığı testleri yürütmek zorunda o kadar yüksektir. Terim 'güvenlik yönetimi' bir bilgisayarı korumak için kullanılan farklı süreçlerin çeşitli kapsar. Bu bugünkü dünyada en savunmasız olan şirketler gibi Terim, ağ ve yazılım ile ilgili şirketler arasında oldukça popüler. Güvenlik yönetimi ana amacı, ilk tespit sonra kategorize sonra düzeltmek ve son olarak, bir sistem içinde bir güvenlik azaltmaktır.

Güvenlik Açığı Yönetimi


Bilgisayarın bağlı olduğu bilgisayar ve ağ güvenliğini korumak için, bu güvenlik açığı yönetim süreçleri yürütülmektedir olması hayati önem taşımaktadır. Kendi ağları boyunca korunduğundan emin tha yapmak isteyen şirketler için, yapılması gereken temel adımlardan biri bir üçüncü taraf güvenlik açığı testleri firma işe etmektir. Genellikle, bu güvenlik açığı yönetim şirketleri ağı güvenlik sistemleri iyi çalışıyor olsun ya da olmasın kontrol odaklanmış, kendi özel güvenlik açığı tarayıcıları oluşturmak. Bu bilgisayarların sorunsuz ve mümkün olduğunca az güçlük ile gerçekleştirmek mümkün olduğundan emin olmak amacıyla bu güvenlik açığı tarayıcıları da, bireysel bilgisayarlarda test edilmesi amacıyla oluşturulur. 

Uzaktan Saldırganlar

Farklı sistemler tarafından karşı karşıyayız Ortak açıkları açık portları, yazılım programları yanlış yapılandırma ve malware bir bilgisayar veya bir ağ en önemlisi, duyarlılık içerir. Genellikle, güvenlik yönetimi firmalar güvenlik sistemleri karşılaştığı tehditlerin çoğu idare edebiliyoruz emin olmak için özel olarak tasarlanmış uzak saldırganların kendi faydalanmak hangi uzak bir ortam yaratmak.

Zero Day Saldırı


Bu açıkları Böyle bir sıfır gün saldırısı olarak belgelenmiş hiç olduğunu, ancak sistem veya bilgisayar dışarıdan veya saldırıları önleme yeteneğine sahip olup olmadığı konusunda bilgisayarın sağlam bir görüntü sağlayabilir bilinmesi gerekir. Bunlar bir güvenlik açığı yöneticisi dikkate almak önemlidir. Açığı yöneticileri genellikle her şimdi sonra yeni ve geliştirilmiş fikirler var onlar maruz açıklarını önlemek için gerekli olacak zemin çalışmaları uygulamak mümkün olduğundan emin olmak için.


Güvenlik Açığı yönetim genellikle uygulamaları ve yazılım programları geliştirmeye odaklandık teknoloji şirketleri oldukça yaygın bir terimdir. Onları dikkatle işlerini analiz etmek ve açığına zayıf noktalarını karar verir Ancak, terim aynı zamanda, gündelik işlerini çalışan insanlar arasında oldukça popüler hale geliyor. Bir iş içinde rekabet sektörlerde kendi işlerini faaliyet insanların çoğu genellikle diğer şirketlerin sırları ve planları bulmaya çalışın neden olan, çok güçlü bir motivasyon olduğunu. Bu nedenle, güvenlik açığı yönetimi iş yönetimi daha önemli adımlardan biri olduğu açıktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder