16 Haziran 2014 Pazartesi

Ağ Güvenliği Güvenlik Açıkları 0312 205 1111


Ağ Güvenliği Güvenlik Açıkları


Günümüz dünyasında, mevcut çok sayıda farklı ağ güvenlik uygulamaları siber suç hackerlar koyunda kalmasını sağlamak için büyük bir iş yapmak için ale vardır. Bu şirketler kendi veri güvenli ve sağlıklı kalmasını sağlamak için büyük paralar harcıyorlar. Bunun en önemli yönü şirketlerin veri tehlikeye almaz emin odaklanmış olduğu gerçektir. Çoğu şirket kendi işçi ağı çalıştırmak yana, sorunların büyük çoğunluğu genellikle dolayısıyla çalışan bilgileri kötüye kullanılma veya ticari sırları maruz lider, bu alanda ortaya çıkar. Terim 'ağ güvenlik açıkları' esas bina uygulamaları ve yazılım ve firmware başka türlü odaklı şirketler arasında, teknoloji sektöründe oldukça yaygındır. Burada birçok şirket muzdarip en yaygın ağ güvenlik açıkları bazıları şunlardır:

USB Flash Sürücüler


Şimdi, insanların çoğu bilgisayar bir güvenlik duvarı tarafından korunan bu yana, hiçbir şey vurmak için olabilir inanıyoruz. Ancak, bir güvenlik duvarı sadece dış kaynaklardan hasarı önler bilinmelidir ki; bu bilgisayarın iç yapıları yayılan virüslere karşı herhangi bir koruma sağlamaz. Şu dünyadaki en yaygın virüs vericilerinin bir USB flash sürücüleri. USB sürücü üzerinde küçük bir implant olarak yakında başka bir bilgisayara bağlı olduğu gibi, virüs fazla zarar yaymak ve neden başlayacak demektir.

Dizüstü / netbooklar


Dizüstü bilgisayarlar biraz hantal iken netbook'lar, küçük ve cihazları kullanmak çok kolay. Ancak, her iki durumda da, akılda tutulması gereken en önemli adım, dizüstü pahasına korumalı olmasını sağlamak için dizüstü güvenlik sistemleri artırmak ot. Çoğu dizüstü bilgisayarlar girmeye oldukça kolay olduğundan, tüm bilgiler en az güçlük ile maruz olabilir. Bu nedenle, şirketler almak önemli adımlardan biri bireylerin ve şirketin kendisi için ciddi bir tehlike sonucunda, başka bir kişi yararlanabilir sistemi içinde sorunları ve güvenlik açıklarını bulmaya odaklanan şirketlere kiralamak olduğunu. Sizin dizüstü bilgisayarlarda dosya verilere başkasının erişimini engellemek için, basit çözümlerden biri yuh verileri şifrelemek ve dosyalar arasında gezinmek için tasarlanmış yeni bir uzman kaşif yaratmaktır.

Kablosuz erişim noktaları


Tüm dünyada WIFI bağlantısının kullanılması tenthfold artmıştır. Daha fazla insan son bilgiler ve güncellemeleri ile temas tutmak için kendi şirketleri ve onların evlerine WI FI sistemleri yüklüyorsunuz. WAP için bilgiler onlara bu kablosuz geçmektedir trafiği izlemek sağlayacak başka bir varlığın, tarafından bilinmektedir Ancak, hatta kablosuz erişim noktaları, ya da kısaca WAPS oluşturarak rağmen oldukça eğlenceli, önemli ölçüde şirkete geri teper erişim noktası, dolayısıyla bunları tek bir seferde ağ güvenlik açıklarını tümüne erişmek için izin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder